• Cum vrei să arate tenul tău?
  31 mai 2018

  Îmi doresc un ten mai tânăr...

  Aceasta este dorința femeilor trecute de 30 de ani, precum și a celor cu un ten extrem de sensibil, care au observat apariția primelor riduri și reducerea fermității pielii. Soluția în acest caz este un ingredient care ar trebui să devină indispensabil din rutina de îngrijire: retinolul, un derivat de vitamina A cu puternice efecte regenerante și de întinerire a pielii. Cu ajutorul acestuia, ridurile se estompează și crește tonusul pielii.

 • Terapii de iarnă la Unirea SPA
  05 decembrie 2017

  Iarna are farmecul ei aparte de poveste și magie, dar frigul pe care-l aduce cu ea îți poate crea și disconfort prin apariția problemelor legate de asprimea tenului, circulația periferică deficitară cauzată de temperaturile scăzute, precum și apariția durerilor de spate și a celor articulare.

 • Masajul antiinflamator cu plante medicinale
  16 octombrie 2017

  Ca noutate pentru aceasta toamnă, Unirea Spa introduce Masajul antiinflamator cu plante medicinale, recomandat în special pentru reducerea inflamației și a durerilor.

 • Descoperiți soluții personalizate de motivare a angajaților
  09 octombrie 2017

  Pe 22 septembrie, managerii companiilor ieșene și ai departamentelor de HR au fost invitați la un eveniment special organizat pentru a li se prezenta soluții personalizate de motivare a angajaților.

 • Masajul cu magneziu
  25 septembrie 2017

  Unirea Spa introduce în premieră în Iași masajul cu magneziu. Dacă ai un stil de viață caracterizat prin efort intelectual intens și stres, dacă stai ore prelungite în aceeași poziție suprasolicitând anumite grupe musculare, dacă suferi de oboseală cronică, te vei bucura să afli despre terapia cu magneziu.

 • Reducere a stresului masaj Unirea Spa Iasi
  3 metode practice de reducere a stresului
  09 mai 2017

  În ziua de azi, stresul este o componentă naturală a vieții noastre. Nu putem determina dispariția stresului, dar putem învăța să-i atenuăm posibilele consecințe negative. Având în vedere că top 3 cauze ale mortalității în prezent au ca și cauză efectele stresului, reducerea acestuia este unul dintre factorii cei mai importanți ai unei vieți sănătoase și de lungă durată.

 • Masaj Unirea Spa Iasi
  Cum ne ajută masajul?
  09 mai 2017

  Masajul este o terapie non-invazivă şi cu risc foarte scăzut pentru majoritatea oamenilor.

  În plus, faţă de beneficiile fizice, anumite tipuri de masaj s-au dovedit că ajută psihic şi emoţional, datorită endorfinelor pe care organismul le produce în timpul relaxării din timpul masajului.

 • Sanatatea coloanei vertebrale masaj Unirea Spa Iasi
  Cum să îți menții sănătatea coloanei vertebrale
  09 mai 2017

  Coloana vertebrală – o structură uimitoare, construită atât de exact și de complex - trebuie întreținută cu grijă de la cea mai fragedă vârstă, pentru a îți oferi avantajele unui spate sănătos pe tot parcursul vieții.

  Un spate sănătos are ca trăsături stabilitatea, flexibilitatea și forța, iar pentru acest lucru ai nevoie de vertebre puternice, de mușchi profunzi, puternici, de ligamente și de discuri intervertebrale eficiente.

Înscrie-te la Newsletter


*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing