Descoperiți soluții personalizate de motivare a angajaților

Pe 22 septembrie, managerii companiilor ieșene și ai departamentelor de HR au fost invitați la un eveniment special organizat pentru a li se prezenta soluții personalizate de motivare a angajaților.

Deoarece știm că una dintre cele mai mari probleme ale angajatorilor este aceea de a-și motiva angajații, am creat pachete speciale de corporate wellness.

Munca la birou și orele îndelungate au un efect negativ asupra posturii, ducând la tensiune musculară și dureri de spate.

Astfel, am creat pachetele de masaj la birou, menite să ofere angajaților relaxare chiar atunci când au cea mai mare nevoie de aceasta. Un alt beneficiu al masajului la birou este starea de bine, ceea ce duce la schimbarea dispoziției angajaților.

În plus, oferim și Carduri Cadou speciale, ce pot fi dăruite de Crăciun, cu ocazia zilelor de naștere sau atunci când se ating rezultate importante.

De asemenea, se pot alege și team buildinguri la spa, pentru a forma o echipă și mai unită.

Dacă nu v-ați convins încă de beneficiile pe care astfel de pachete le-ar aduce companiei dumneavoastră, luați în calcul și faptul că tipul acesta de acțiuni construiesc un brand de angajator puternic. Mai mult, este foarte probabil că angajații vor împărtăși cu cei dragi experiența deosebită trăită la birou.

Despre toate aceste beneficii personalizate marca Unirea SPA am discutat în cadrul evenimentului, unde le-am oferit invitaților și demonstrații live de masaj. Le mulțumim tuturor participanților și așteptăm feedback după masajul la birou oferit de terapeuții Unirea SPA Iași!

09 octombrie 2017
Înapoi la blog Unirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapii
Înscrie-te la Newsletter


*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing