Masajul antiinflamator cu plante medicinale

Ca noutate pentru aceasta toamnă, Unirea Spa introduce Masajul antiinflamator cu plante medicinale, recomandat în special pentru reducerea inflamației și a durerilor

Această terapie spa combină beneficiile masajului clasic cu puterea vindecătoare a plantelor medicinale și cu căldura degajată de săculeții folosiți în masaj. Mușețelul, busuiocul și rozmarinul, alături de florile de lavandă, se regăsesc în compoziția săculeților pe care i-am creat la Unirea Spa, aceste plante fiind binecunoscute ca având proprietăți antiinflamatorii, analgezice și antispetice. Ele intră în contact cu corpul și reduc inflamațiile și durerile.

Terapeutul exercită cu ajutorul săculeților mișcări rapide și presiuni care determină regenerarea celulară, eliberarea energiilor negative și a tensiunilor, revitalizând organismul. Acest masaj încălzește corpul, procurându-i o senzație de destindere totală.

Masajul este recomandat persoanelor care suferă de anxietate, sunt supuse stresului sau oboselii. Practicat mai ales iarna, el face minuni în cazul afecțiunilor tipice acestui sezon: reumatism, artroză, dureri articulare, mâini și picioare reci. 

Puteți cumpăra această terapie aici: https://goo.gl/jUPGzb.

16 octombrie 2017
Înapoi la blog Unirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapii
Înscrie-te la Newsletter


*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing