Masajul cu magneziu

Unirea Spa introduce în premieră în Iași masajul cu magneziu. Dacă ai un stil de viață caracterizat prin efort intelectual intens și stres, dacă stai ore prelungite în aceeași poziție suprasolicitând anumite grupe musculare, dacă suferi de oboseală cronică, te vei bucura să afli despre terapia cu magneziu.

Mineral esențial pentru buna funcționare a organismului, magneziul este un puternic vasodilatator și are efect relaxant asupra musculaturii. Studii științifice în tratarea durerilor cronice arată că 70% dintre pacienții cu dureri cronice suferă de deficiență de magneziu. Aplicarea transdermală a magneziului asigură un grad de absorbție de 10 ori mai mare decât administrarea orală a suplimentelor cu magneziu. 

Masajul cu ulei de magneziu își concentrează tehnicile pe mușchii ce suferă de oboseală cronică și pe contracturile musculare, efectele de reducere a durerii și alungare a oboselii fiind vizibile imediat. Recomandat pentru sportivi, de asemenea, deoarece influențează pozitiv performanța acestora prin scăderea nivelului de acid lactic. 

Te așteptăm să te programezi online pe www.unireaspa.ro sau telefonic la 0232205018.

Poți cumpăra aici: https://goo.gl/GHD2XK

La Unirea SPA, te simți bine!

25 septembrie 2017
Înapoi la blog Unirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapii
Înscrie-te la Newsletter


*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing