Terapii de iarnă la Unirea SPA

Iarna are farmecul ei aparte de poveste și magie, dar frigul pe care-l aduce cu ea îți poate crea și disconfort prin apariția problemelor legate de asprimea tenului, circulația periferică deficitară cauzată de temperaturile scăzute, precum și apariția durerilor de spate și a celor articulare.

Pentru cei care își doresc mai mult decât remediile naturiste de acasă, Unirea SPA recomandă trei terapii speciale pentru perioada rece.

Pentru a hrăni pielea feței și pentru a calma iritațiile tenului din sezonul rece, esteticienele Unirea SPA te așteaptă cu un Tratament Facial de Hidratare Intensă, o infuzie de colagen și elastină sub forma unui tratament anti-aging pentru toate tipurile de ten care au nevoie de mai multă hidratare și fermitate. Concentrația mare de ingrediente active conținute de serul și crema de la Pevonia Botanica ajută la regenerarea tenului, hidratează în profunzime și atenuează ridurile.

Cumpără aici: https://goo.gl/wJKCqu.

Pentru o relaxare binemeritată în perioada Sărbătorilor, te așteptăm la un Masaj de Relaxare cu Ulei de Portocală și Scorțișoară care te va deconecta de la problemele cotidiene, îți va hrăni pielea și îți va decontractura musculatura!

Pentru cei care vor să se încălzească într-o atmosferă relaxantă inedită, am pregătit Masajul cu Pietre Calde, o terapie holistică, de echilibrare energetică și de reducere a durerii. Folosește pietre calde de bazalt, ceea ce asigură un rezultat pe termen lung a terapiei. Reduce durerile musculare, ameliorează tulburările circulației periferice, alină durerile articulare și reumatice, reduce stresul și efectele anxietății.

Poți cumpăra masajul aici: https://goo.gl/ACQEAM.

La Unirea SPA, te simți bine!

05 decembrie 2017
Înapoi la blog Unirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapii
Înscrie-te la Newsletter


*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing